18 Eylül 2019 Çarşamba

17 Eylül MasterChef Kim Veda Etti? Kim Elendi?

  Hiç yorum yok

17 Eylül MasterChef Kim Veda Etti? Kim Elendi?

17 eylül masterchef kim veda etti

Dün akşam yayınlanmış olan son bölümün ardından, MasterChef'i izlemeyen izleyiciler bu sorunun cevabını oldukça merak ediyor. Salı günleri ekrana gelen bölümlerde yarışmaya kim veda etti bu sorunun cevabı belli oluyor. Yarışmada en son Orhan, Yasin Eda ve Suna eleme adayları olarak gösterilmişti. Peki 17 Eylül'de MasterChef'ten kim elendi?

MasterChef, 17 Eylül akşamı yayınlanan bölümde reyting rekorları kırmıştı. Salı günü elenen isimlerin belli olması programın daha fazla izlenmesini sağlamaktaydı. Dün, eleme adayı olan Orhan, Yasi Eda ile Suna arasında yapılan seçimde kimin eleneceği jüri tarafından seçildi. Son bölüm, yani 15. Bölüm ile yarışmacılar mutfakta kıyasıya mücadele verdiler. Bu büyük mücadelenin sebebi ise dokunulmazlıktı. Tema olarak Osmanlı mutfağının seçildiği yarışta ise Mavi takım dokunulmazlık oyununu kazandı. Tabi ki eleme adayları da kaybeden Kırmızı takım içinden belirlenmiş oldu.


MasterChef Kim Veda Etti?

17 Eylül günü yayınlanan bölümde kırmızı takım arasından Yasin, Eda, Suna ve Orhan eleme adayı olmuştu. Yasin ile Suna pazartesi eleme adayı olurken, dün yayınlanan bölümde ise Orhan ile Eda MasterChef eleme adayları arasına katılmıştı. MasterChef kim elendi sorusuna yanıtı ise dün bulmuş olduk. 17 Eylül günü yapılan jüri oylaması sırasında yarışmaya Orhan veda etti. 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Editör Tavsiyesi

Venom (2018) Filmi İncelemesi

Venom Filmi İncelemesi - İzlenmeye Değer Mi? Venom Filmi Konusu Eddie Brock, bir araştırmacı gazeteci olarak görev yapmaktadır. Bir...